Hvem er vi?

Hjælp til bogholderi, regnskab, bogføring, budget, skat, moms og meget mere…

Hvem er vi

 

Historie

 

Funder og Ostenfeld Revision er oprindeligt en sammenlægning af Funder Revision (Søren Funder) og Ny-Revision (Stiig Ostenfeld) i 2010. I 2014 er Stig Henriksen kommet med, og virksomheden tæller idag 16 medarbejdere inklusiv indehaverne, som du finder under punktet "medarbejdere"

Vi har en tilpas størrelse, bredde og kompetence til at kunne betjene størstedelen af erhverslivet inden for SMV-gruppen (små og mellemstore virksomheder), indenfor bogføring, regnskabsassistance, revision, skattemæsig assistance mv., og ikke mindst sparring og rådgivning.

 

Målsætning

 

Det er vores målsætning at yde kvalificeret assistance til en konkurrencedygtig pris, hvor personlig service, hurtig sagsbehandling, professionel rådgivning er nøgleordene.

 

Forretningsidé

 

Vores primære mål at yde kvalificeret og personlig service. Vi vil altid være i stand til at yde assistance indenfor en rimelig tid. Vi har et stort kontaktnet til advokater, pengeinstitutter og andre vigtige samarbejdspartnere, herunder moms og skattekonsulenter, som bistår os ved mere komplekse spørgsmål.

 

Funder & Ostenfeld Revision - Godkendt revisionsanpartsselskab - Norgesvej 2, 4700 Næstved

TLF. 55 73 67 01 / 55 72 44 11 · fo@fo-revision.dk · CVR. 29 62 87 77